De mooiste wijnen van de wereld voor een scherpe prijs geleverd door uw eigen lokale wijnpartner. Dat is precies wat Groupe du Vin u biedt. Een uniek samenwerkingsverband van zelfstandige wijnhandelaren door heel Nederland.

Wij delen een passie voor wijn en ondernemerschap. Door samen op te trekken, koppelen we inkoopkracht aan persoonlijke aandacht. Zo krijgt u het beste van twee werelden: service en advies van iemand die uw lokale markt door en door kent en een exclusief wijnaanbod dat uw gasten nergens anders vinden. Letterlijk, want alleen de leden van Groupe du Vin mogen deze wijnen leveren. Mooie wijnen uit zowel de Oude als de Nieuwe Wereld, met allemaal een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding en de persoonlijke ondersteuning van uw eigen wijnadviseur.

Meer informatie over Groupe Du Vin en de exclusieve wijnen, kijk op www.groupeduvin.nl