BON Import BV

BON IMPORT BV is importeur en groothandel van bekende en exclusieve wijnen uit de gehele wereld. Onze meest belangrijke wijnen halen wij uit Spanje en Hongarije. Hongarije is bekend van de Tokaj desert wijnen maar nog vrij onbekend om zijn fantastische Merlot’s, Chardonnay’s en Cabernet’s. Spanje is uiteraard befaamd om zijn heerlijke Tempranillo.

Wijnimport

Onze eigen geïmporteerde wijnen komen uit Duitsland, Hongarije, Spanje, Frankrijk en Portugal en zijn geselecteerd op een juiste prijs kwaliteits-verhouding in laag, midden en hoog segment. Ons aanvullend assortiment uit o.a. assortiment van Groupe du Vin zorgt ervoor dat wij wijnen uit de gehele wereld kunnen leveren.

Exporteren van wijn vraagt om een bepaalde expertise. Ook hiervoor kunnen bedrijven bij ons terecht.

Groothandel & Distributie

Ons gehele assortiment is beschikbaar voor de horeca, vakhandel of specialist in wijnen. Van het leveren van huiswijn tot mooie en exclusieve kaartwijnen bent u bij ons aan het juiste adres.

Aanvullende werken wij o.a. met speciaalbier en frisdrankmerken : Fritz Cola, Wostok, Flevosap, Brouwerij ‘t IJ en Brouwerij Stijl uit Almere.
Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Wijnhandel

Als consument kunt u natuurlijk ook meegenieten van onze overheerlijke wijnen en kunt u naar onze sfeervolle showroom komen in Almere buiten of bekijk ons gehele assortiment wijnen op de webwinkel www.wijny.nl.

Binnen Almere kunnen wij natuurlijk uw wijn gratis bezorgen vanaf 6 flessen, neem vrijblijvend contact met ons op voor de beschikbaarheid.