Twee toonaangevende Almeerse wijnleveranciers, BON IMPORT van Vincent Janssen en Peter Meijer en Vinifins van Niels de Koogel, gaan samen en bundelen hiermee hun krachten.

Peter Meijer zal zich richten op Business to Business en de Horeca, Niels de Koogel zal zijn expertise
inzetten op de inkoop in Frankrijk en de proeverijen in Almere, Vincent Janssen op de interne organisatie en de verkoop aan de particuliere markt.

Peter Meijer: ‘Wij zullen ons sterk op de service richting onze klanten richten, waarbij kwaliteit van de
wijn gekoppeld wordt aan een scherpe prijs. Wij zullen onze zakelijke afnemers meer als partners dan als
klanten gaan beschouwen en zijn, indien gewenst, bereid om naast het leveren van wijn ook op andere gebieden dienstbaar te zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend, aan het uitbreiden van het assortiment op gunstige voorwaarden. Wij willen graag meedenken met onze klanten.’ Niels de Koogel: ‘Naast wijnleverancier heb ik de laatste jaren mijn aandacht ook op andere werkzaamheden in Frankrijk gericht. Dit blijkt niet zo makkelijk te combineren, maar ik wil beiden echter niet loslaten. Door de samenwerking met Peter en Vincent kan ik beiden wel combineren en kunnen we allen vanuit onze kracht de zaak naar een hoger niveau tillen.’

BON IMPORT en Vinifins zullen naast de Franse topwijnen wijnen uit Spanje en Portugal, maar bijv. ook uit de opkomende markt uit Hongarije en Macedonië importeren, die in staat zijn om verrassend goede en betaalbare wijnen te produceren.

BON IMPORT is de handelsnaam die bij de samenvoeging gebruikt gaat worden. De leveringen en proeverijen zullen vanuit twee locaties in Almere worden verzorgd, vanuit Almere-Stad die binnenkort de deuren opent in de Filmwijk (vlakbij het Centrum) en Almere-Buiten op de Hopperzuigerstraat 49-51. Hierdoor kunnen klanten snelle service verwachten.

Almeerse Horeca bedrijven die momenteel als klant te boek staan zijn o.a. Chez Alexander, Topsportcentrum Almere, Squash Almere, Thermen La Mer, Grand Cafe 70/80’s, Mallika Thais Restaurant, Hard Bitten & the Others, Zorggroep Almere en Martess Chocolaterie Markerkant. Ook in de rest van Nederland maken aansprekende klanten gebruik van de diensten, zoals o.a. Microsoft Amsterdam, De Busjop in Limburg, FlashGolf Lelystad en diverse tuincentra’s (voor o.a. de bekende Glühwein).

Indien u interesse heeft om met ons samen te werken maken wij graag een afspraak om kennis te maken en daarbij uw wensen te vernemen.

Met vriendelijke groet,
Peter Meijer
Vincent Janssen
Niels de Koogel